– Han gjør det til og med enda litt bedre enn jeg hadde forventet

Prinsen av Wales imponerer Klopp.

19. okt 2018 kl 13.57 Einar Kvande

Utviklingen til Harry Wilson har virkelig skutt fart under låneoppholdet hos Derby County, og i midtuken scoret han et vakkert frisparkmål for det walisiske landslaget i Nations League-kampen mot Irland. 21-åringen nettet også på et lignende frispark da Derby danket Manchester United ut av ligacupen for tre uker siden.

– Han gjør det til og med enda litt bedre enn jeg hadde forventet, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Han var allerede god i fjor. Under preseason ble det klart ganske tidlig at han ønsket å gå på utlån, og det virket fornuftig, fortsetter tyskeren.

– Han fant en strålende klubb og en fantastisk manager i Derby. De spiller veldig god fotball. Manchester United-kampen var virkelig imponerende - ikke bare resultatet, men måten de spilte på også.

– Neste år er han tilbake hos oss

– Det er hyggelig å se. Det er til stor hjelp for spillere å spille på et så høyt nivå. Det passer selvsagt Harry at Derby spiller god fotball. Du kan se at han har tatt store steg. Hans skuddteknikk har alltid vært strålende, men nå har han selvtillit til å vise dette på den største scenen også. Det er virkelig hyggelig å se.

– Frisparket mot United var et av de mest spektakulære jeg har sett i hele mitt liv - og det sier noe, for jeg har sett en del! Og nå scoret han på et nytt frispark mot Irland, og det var ikke så verst det heller. Det var ikke tagbart. Det er en utrolig spisskompetanse. Men det er ikke bare det. Han er god til å bevege seg mellom lagdelene. Han ser trygg ut med ballen. Han ser ut til å være i virkelig god form. Så alt er bra. Takk til Derby, for de har helt klart gjort en strålende jobb. Neste år er han tilbake hos oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]