Har aldri satt sin fot i Liverpool sentrum

Xherdan Shaqiri bor i Manchester.

10. okt 2018 kl 12.12 Einar Kvande

Til den sveitsiske avisen Blick avslører Xherdan Shaqiri at han ikke har flyttet etter overgangen fra Stoke til Liverpool.

– Jeg bor fortsatt i Manchester, i det samme huset som jeg bodde i mens jeg spilte for Stoke, forteller den sveitsiske landslagsspilleren.

– For å være ærlig så har jeg aldri vært i Liverpool sentrum med unntak av når jeg har vært sammen med laget på lagets hotell. De andre spillerne forteller at det er litt vanskelig, fordi folk kommer rett bort til deg hele tiden.

Har tykkere vinduer i Sveits

Blick lurer på om det er Everton-fansen som er problemet.

– Jeg vet ikke. Jeg tror at dersom du oppfører deg normalt så vil det ikke skje noe. Men når vi er på hotellet i Liverpool på fredagene hører vi folk utenfor klokken elleve. I England har de nok ikke så tykke vinduer som vi har her i Sveits, spøker Liverpool-spilleren.

Shaqiri forteller ellers at han har et veldig godt forhold til manager Jürgen Klopp, selv om han fortsatt har til gode å spille 90 minutter i Premier League for Liverpool.

– Jeg er fornøyd. Jeg mener jeg er relativt nær startellveren. Veldig nær, avslutter mannen som fyller 27 år i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]