Har ikke tapt en ligakamp på Anfield siden april 2017

Mohamed Salah har nesten ett mål i snitt per kamp på Anfield.

28. okt 2018 kl 12.56 Arild Skjæveland

Christian Benteke scoret to mål og påførte Liverpool et sjokktap våren 2017. Mange vil nok huske feiringen til den tidligere Liverpool-spilleren, som feiret sammen med utlånte Mamadou Sakho.

Philippe Coutinho hadde gitt Liverpool ledelsen, før den belgiske spissen utlignet like før pause og avgjorde kampen på en corner med et kvarter igjen å spille.

Det var et tilbakeslag, men Jürgen Klopps menn klarte til slutt målet om å komme blant de fire beste – og endte ett poeng foran Arsenal til slutt.

Link

Ubeseiret forrige sesong

Det ble en ny fjerdeplass på Liverpool forrige sesong, og en sesong der laget til slutt gikk ubeseiret gjennom Premier League på Anfield.

Laget ga bort en del poeng med å spille uavgjort, og tok 43 av 57 mulige poeng etter 12 seire og sju uavgjorte.

Denne sesongen har startet strålende, med fire seire og én uavgjort (mot Manchester City) fremfor egne supportere. Laget har scoret 12 mål og sluppet inn ett.

Totalt har Liverpool spilt 26 hjemmekamper siden forrige hjemmetap i Premier League. Klubbens hjemmekamper frem til nyttår er Fulham, Everton, Manchester United, Newcastle og Arsenal.

Salah går nesten aldri målløs av Anfield

Mohamed Salah kom til Liverpool sommeren etter det tapet mot Crystal Palace våren 2017, og har med det aldri tapt en ligakamp på Anfield. Egypteren har nesten ett mål i snitt per kamp han spiller foran egne supportere i ligaen!

Forrige sesong spilte han 18 hjemmekamper i Premier League fra start, og kom inn som innbytter i én kamp. Da ble det 19 scoringer.

Denne sesongen har han startet nesten like bra, med fire scoringer på fem kamper i L4. Salah har scoret 23 mål på 24 kamper på sin hjemmebane i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]