Ingen skader på ryggsøylen

Rykter om hjerteproblemer for Naby Keita avkreftes.

5. okt 2018 kl 00.03 Einar Kvande

Naby Keita returnerte til Liverpool i et privat jetfly fra Italia torsdag, etter at undersøkelser bekreftet at han ikke fikk noen skader på ryggsøylen i Champions League-kampen mot Napoli.

Midtbanespilleren fikk akutte ryggsmerter tidlig i kampen i Napoli, og ble innlagt på sykehus hvor det ble gjennomført omfattende undersøkelser. Skaden skal ha oppstått i en kollisjon med Napoli-spilleren Jose Callejon, melder Andy Hunter i Guardian.

Keita hadde håpet å reise hjem sammen med den øvrige Liverpool-troppen torsdag morgen, men måtte vente til litt senere på dagen. 23-åringen skal gjennom ytterligere undersøkelser på Merseyside fredag, for å avgjøre om han er i god nok forfatning til å spille mot Manchester City på Anfield søndag ettermiddag.

Friskmeldt

Liverpool benekter at Keita gjennomgikk undersøkelser av hjertet i Napoli. I italienske medier gikk det rykter om at Liverpool-spilleren hadde fått hjerteproblemer, men dette avkreftes også av Dr Ciro Mauro, som er direktør ved Cardarelli-sykehuset hvor Keita ble undersøkt.

– Keita er utskrevet. Han satte seg på et fly til Liverpool klokken 14.00. Han hadde ikke hjerteproblemer, men sterke ryggsmerter. Han var gjennom en MRI-undersøkelse og en CAT-scan for å utelukke skader på ryggsøylen, siteres Mauro av både Mirror og Guardian.

– Spilleren var avslappet da han forlot Napoli, da legene har friskmeldt ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]