Italiensk kaffe på Anfield

Liverpool FC har foretatt en ny sponsoravtale.

30. okt 2018 kl 23.00 Torbjørn Flatin

Den italienske fabrikanten Lavazza vil heretter sørge for kaffen på Anfield. Avtalen trer i kraft fra og med 1.november.

Det vil også bli produsert kaffemaskiner med Liverpools logo på som vil kunne kjøpes, mens Dejan Lovren, Daniel Sturridge og Virgil van Dijk vil være med i en reklamekampanje.

«Lavazza er forenlig med utmerkelse, tradisjon og lidenskap når det er snakk om kaffe, på samme måten som vi er når det gjelder fotball, slik at det er en fornøyelse og ønske dem velkommen til familien Liverpool FC», uttalte Liverpools kommersielle direktør Billy Hogan etter at avtalen var klar.

«Ved Lavazza UK er vi veldig stolte over ytterligere å kunne styrke vår tilstedeværelse i Storbritannia gjennom nye samarbeid med en av Englands største fotballklubber», forklarte David Rodgers hos Lavazza UK.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]