– Jeg hadde godt av utlånet

Daniel Sturridge følte at låneoppholdet i West Brom var noe han måtte gjøre.

3. okt 2018 kl 09.47 Arild Skjæveland

I januar ble Daniel Sturridge lånt ut til West Bromwich Albion. Der kom han til en klubb i krise som til slutt rykket ned. Selv om Sturridge selv fikk halvåret på The Hawthorns ødelagt av skader, mener han at det var en viktig erfaring.

29-åringen er fra Birmingham, men har i hele sin proffkarriere spilt i Manchester, London og Liverpool.

– Jeg følte at det var noe jeg måtte gjøre. Jeg fikk være mer med familien enn jeg har vært i hele min karriere. Jeg var hjemme for første gang på mer enn 10 år, og var i hjembyen min, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Det var noe nytt, og jeg lærte mye av det også fra et fotballperspektiv. Jeg satte pris på det, så jeg angrer ikke, sier spilleren.

Mistet Champions League-eventyret

Låneoppholdet i andre halvdel av forrige sesong gjorde at Sturridge mistet Liverpools Champions League-eventyr, som varte frem til finalen i Kiev.

– Det er ferdig og hører til fortiden. Nå er det en ny sesong, med ny Champions League og Premier League. Dersom du tenker for mye på fortiden lever du i fortiden og angrer på ting som ikke betyr noe. Jeg ville blitt glad dersom guttene vant og var lei meg for at de tapte den finalen.

– Men jeg ville aldri sett tilbake og ønsket at jeg var på benken eller var involvert. Du må ta avgjørelser, og jeg hadde det fint i Birmingham. Jeg angrer ikke på ting når det kommer til fotball. Jeg er bare positiv og fokuserer på det jeg må gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]