Kommer til Anfield etter sin første seier for sesongen

Cardiff City har fått en opptur like før møtet med Liverpool.

26. okt 2018 kl 08.37 Arild Skjæveland

Cardiff City har hatt en veldig tung start på sesongen. Neil Warnocks lag hadde ikke kjent på følelsen av å vinne en fotballkamp siden de slo Amiens 3-1 i en sesongoppkjøringskamp 3. august – før Fulham gjestet Cardiff City Stadium forrige helg.

London-laget tok ledelsen ved André Scürrle, før Josh Murphy utlignet. Så scoret enda en sommerforsterkning, Bobby Reid sitt første mål. Stjerneskuddet Ryan Sessegnon utlignet igjen, før Callum Paterson og Kadeem Harris sikret seieren i den andre omgangen.

Det nyopprykkede laget sto med to uavgjorte og seks tap før de tre poengene mot den andre nykommeren i Premier League, og lå sist på tabellen. De to poengene de hadde, hadde kommet hjemme mot Newcastle og borte mot Huddersfield.

Scorer lite

Waliserne hadde ikke scoret mer enn fire mål på åtte kamper, før de scoret fire mot Fulham og doblet det antallet. De har kun scoret i fire av ni ligakamper denne sesongen.

Liverpool tar imot et lag som har slitt i kampene mot de større klubbene. De har kun scoret ett mål på bortebane denne sesongen. Det kom noe overraskende borte mot Chelsea, der de tok ledelsen, men til slutt måtte se seg slått 4-1.

Chelsea, Arsenal, Manchester City og Tottenham har alle slått Warnocks gutter denne sesongen – men bare Chelsea og City har gjort det komfortabelt. Både Arsenal og Tottenham fikk det tøft.

Liverpool - Cardiff City spilles lørdag kl. 16.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]