Lallana blir spilleklar til møtet med Huddersfield

Endelig er midtbanespilleren klar for kamp igjen, etter en drøy måned ute med en lyskeskade.

10. okt 2018 kl 14.25 Einar Kvande

Adam Lallana fikk en lyskestrekk under trening med England den 5. september, og har vært på sidelinjen siden. Nå melder velinformerte Paul Joyce i The Times at midtbanespilleren vil være tilgjengelig for spill igjen når Liverpool gjester Huddersfield neste helg.

Joyce skriver at Lallana har trent i tre uker nå, men spilleren selv valgte å utelukke seg selv fra Liverpools to siste kamper fordi han ønsket å gjennomføre ekstra treningsøkter.

30-åringen mente, etter å ha rådført seg med klubbens medisinske stab, at han hadde mer igjen for å bli igjen på Melwood og trene enn å reise til Napoli i forbindelse med Champions League-kampen på Stadio San Paolo. Midtbanespilleren skjønte at det var lite sannsynlig at han ville få spilletid uansett.

Lallana står bare bokført med et kort innhopp fra innbytterbenken i seieren over Crystal Palace så langt denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]