Lampard: – Fantastisk kvalitet

Samtidig roses Harry Wilson opp i skyene av en Liverpool-legende. Se talentets siste praktscoring her!

25. okt 2018 kl 16.38 Arve Corneliussen

Livet stråler for det utlånte Liverpool-talentet om dagen. I landslagspausen fikk han mye spilletid for Wales, og takket for tilliten med en lekker frisparkscoring – ikke ulik den han senket Manchester United med på Old Trafford i ligacupen.

I går stod han for både mål og målgivende i Derbys 4-1-seier over West Bromwich.

Målet var – igjen – av det vakre slaget. Wilson la ballen til rette utenfor 16-meteren, og hamret den forbi en sjanseløs Sam Johnstone med sin beryktede venstreslegge.

I kjølvannet av seieren roses han av Derby-manager Frank Lampard. Chelsea-legenden mener scoringen kom på et viktig tidspunkt, like etter pause på stillingen 2-0.

– Vi holdt på å slippe dem tilbake i kampen, men et fantastisk stykke kvalitet fra Harry Wilson avsluttet i realiteten kampen, sier Lampard til Derbys nettsider.

Denne uken roses også det Liverpool-eide stortalentet av sin landsmann, Ian Rush. Spisslegenden forteller at Wilson ble kalt «den walisiske brasilianeren» på Liverpools akademi.

– Han har alltid vært spesiell. Det gjelder også venstrefoten hans. Derby var et bra sted for ham å komme, fordi de spiller en fotball han liker. Hvis du drar på lån, må du til en klubb som spiller likt som Liverpool, sier Rush til Mirror.

Det walisiske landslaget er blitt anklaget for å være vel avhengig av enkeltspillere. Rush mener Wilson kan være en løsning på problemet.

– Hvis Ronaldo eller Messi hadde scoret det målet han gjorde mot Manchester United, hadde de fortsatt snakket om det. Det var fantastisk. Så gjør han det samme for Wales. Det er en annen ting for Ryan Giggs (Wales' manager, journ. anm) – han har en der som er kapabel til å være en matchvinner, ikke bare Gareth Bale og Aaron Ramsey, argumenterer Liverpool-legenden.

Wilson har startet sju kamper og blitt byttet inn i to i Championship denne sesongen. Waliseren har scoret to mål og slått én målgivende pasning i ligasammenheng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]