Paul Scholes:– Liverpool ser på Manchester United og ler

Paul Scholes er alt annet enn fornøyd med hvordan det står til i sin gamle klubb.

17. okt 2018 kl 23.51 Arild Skjæveland

Paul Scholes er en av Manchester Uniteds største legender. Han spilte 718 kamper for Liverpools største rival, og var sentral i laget som dominerte Premier League og gjorde livet surt for de helrøde.

Han er alt annet enn fornøyd med hvordan det går med sin gamle klubb, og mener de nå minner om slik Liverpool var tidligere. At Liverpool og Manchester City gjør det bra gjør det enda verre, ifølge rødtoppen.

KRITISK:
KRITISK:  Paul Scholes er alt annet enn fornøyd med tilstanden i sin egen klubb.

– Det burde ikke gjøre noen forskjell, men det gjør det. United føles nå som Liverpool for noen år tilbake. Som at vi gjør de samme feilene som de gjorde, sier Scholes til ESPN.

– Gjør ingenting rett

Scholes har vært en av de største kritikerne av José Mourinho det siste året.

– Vi så på Liverpool og Manchester City fra avstand, og godtet oss da de byttet manager hvert år og aldri gjorde ting rett. Det føles som at vi nå har blitt et Liverpool eller City.

– Jeg føler at Liverpool og Manchester City nå ser på oss og ler, slik vi gjorde av dem for mange år siden.

Han snakker spesielt varmt om Pep Guardiola.

– Om du ser over veien, så gjør de absolutt alt riktig der. De har hentet den beste manageren i verden. De har hentet folk som har ansvar for å hente spiller, og har en spillestil. Alt blir enkelt for dem. Det blir enkelt for speideren som vet at de spiller 4-3-3 og kjenner posisjonen til spillerne de ønsker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]