JEG SNØRER MIN SEKK  Nå lyser det så fagert i heien.

Liverpool-spiller benytter frihelgen til å traske til fots langs norske landeveier!

Divock Origi kom ikke med i den belgiske landslagstroppen, men ligger ikke på latsiden av den grunn.

Divock Origi har en fetter som spiller fotball i Norge. Tidligere Lillestrøm-keeper Arnold Origi, som nå spiller for Kongsvinger. Om det er et besøk hos fetteren som er bakgrunnen for at Divock Origi i dag har trasket rundt på Ørskogfjellet, et fjellområde på grensen mellom Romsdal og Sunnmøre, vites ikke.

Vi registrerer imidlertid at Liverpool-angriperen har klart å stave Ørskogfjellet korrekt, med Ø, på ett av de to bildene han har lagt ut fra området på sin Instagram-konto. Fottøyet kan tyde på at det ikke er noen fottur Origi er ute på, og på det andre bildet fra området skriver han da også om følelsen en Road Trip gir.