Mener den intense perioden gikk utover kvaliteten

Men Jürgen Klopp er veldig fornøyd med hvordan laget hans håndterte det.

7. okt 2018 kl 20.16 Arild Skjæveland

Siden den forrige landslagspausen har Liverpool spilt mot Tottenham, Paris Saint-Germain, Southampton, Chelsea to ganger, Napoli og Manchester City. Jürgen Klopp er fornøyd med hvordan spillerne har håndtert det, men ikke helt fornøyd med de som bestemmer.

– TV-selskapene må snart begynne å tenke på spillerne, for uten dem blir dette et vanskelig spill å spille, sa Klopp til Sky Sports etter kampen.

– Jeg er glad for at det nå er over. Etter forrige landslagspause har vi kun hatt tre kamper mellom alt. Jeg synes vi har gjort det veldig bra, og er stolt over guttene, og nå har jeg heldigvis en liten pause. Den har ikke spillerne. Det gjør livet veldig komplisert, for dersom folk vil se best mulig fotball så må noen gi guttene en form for pause, og ikke spille hver tredje dag, sa Klopp.

Det ender en veldig intens periode for oss med veldig tøffe kamper. Jeg er fornøyd med hvordan det har gått. En kan alltid ønske seg mer, men vi har gitt alt vi kunne, og jeg er fornøyd.

To lag som fulgte kampplan

Jürgen var spesielt imponert over hvordan laget hans startet kampen.

– Det var en veldig intens kamp, mellom to godt organiserte lag som holdt seg til sin kampplan. Jeg synes vi startet glimrende. Vi var påskrudd fra starten, og kom til noen fantastiske situasjoner der vi dessverre ikke fikk avsluttet.

– Vi hang med i kampen i 90 minutter. Det var et stort slag for oss å miste Milner i førsteomgang. Vi har ikke forandret så mye på formasjonen så langt, for alle lagene vi har møtt utenom Southampton de siste ukene har gjort at vi må være perfekt organisert, og for nye spillere er det tøft å alltid gjøre alt riktig.

– Når du skal spille mot City må alt stemme, og du må ha 100 prosent tro. Kanskje var vi bare på 90 prosent på grunn av det som skjedde på onsdag, og at en kunne se det i en eller to situasjoner.

– Jeg liker hvordan guttene spilte og prøvde. Men når vi mister Milner så tidlig er det tøft. Naby kom inn og gjorde en meget god kamp, men Milner er så samkjørt med de andre i bevegelsene offensivt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]