SpillerbørsStilnet ligaens desidert beste angrepslag

Dejan Lovren blir dagens Liverpool-spiller på vår spillerbørs.

7. okt 2018 kl 19.51 Arild Skjæveland

Vurdert av: Arild Skjæveland

Alisson Becker 8

Liverpools målvakt gjør en god kamp. City skaper ikke mye, men han er på plass og tar det som kommer. God med ballen i beina.

Joe Gomez 7

I starten ser det ut til at han sliter litt i uvant posisjon, men han fikk mer og mer kontroll på Sterling utover. I andre omgang er han også med offensivt. Har et sleivspark som havner hos Aguero, som så går i bakken i duell med Lovren som kunne blitt skummelt.

Dejan Lovren 8

Gjør en god kamp i sin første ligakamp fra start denne sesongen. Veldig god i duellene, og får inn noen helt avgjørende taklinger som kunne ført til store sjanser.

Virgil van Dijk 7

Van Dijk er god og dominerende med sin tilstedeværelse. Må få trekk i karakter for straffesparket han lager fem minutter før slutt der han litt unødvendig absolutt må takle. Heldigvis ble det brent.

Andy Robertson 7

En meget solid kamp fra Robertson, som møter Riyad Mahrez på sin side. Liverpool skapte ikke all verden offensivt, men Robertson er med på mye.

James Milner

Starter kampen meget bra, før mannen som omtrent aldri er skadet får en hamstringstrekk og må av. Liverpool falt noen hakk i det siste kvarteret før pause der de må klare seg uten.

Georginio Wijnaldum 7

En god kamp av Wijnaldum mot en tøff motstander. Mister sjelden ballen og bruker den smart.

Jordan Henderson 7

En må ha noen spillere som går i krigen, og det gjør alltid Jordan Henderson. Gjør en god kamp og vinner mange dueller på midten.

Mohamed Salah 7

Det meste sitter for egypteren, med unntak av avslutningene. Har en førstetouch av en annen verden, men avslutningene har han en del å hente på.

Roberto Firmino 6

Firmino løper og jobber som alltid, men spiller ikke sin beste kamp. Nå var det ikke så mye finspill fremover for LFC i dag, men brasilianeren skal ha for innsatsen.

Sadio Mané 7

Veldig aktiv på sin kant i dag, og skaper en del. Jobber godt defensivt og hjelper Robertson mye på den siden.

Naby Keita 7

Starter litt ruskete, men spiller seg bra opp. Ved én anledning viser han hva han kan når han tar med seg ballen og setter fart – og det skulle en ønske at han gjorde oftere. Spiller en god kamp når han kommer inn.

Daniel Sturridge

Kommer inn for Firmino, men blir ikke så mye involvert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]