Mister viktig mann i staben

Fysioterapeut velger England foran Liverpool.

8. okt 2018 kl 13.33 Einar Kvande

Fysioterapeuten Matt Konopinski forlater Liverpool for en tilsvarende jobb hos det engelske landslaget, melder James Pearce i Liverpool Echo.

Konopinski har jobbet for Liverpool FC i snart ti år, men har nå bestemt seg for å forlate Anfield-klubben etter å ha blitt head-huntet av det engelske fotballforbundet.

– Etter ti minnerike år hos LFC gleder jeg meg til å ta fatt på en ny utfodring hos fotballforbundet, skriver Konopinski på sin Twitter-konto.

– En stor takk til stab og spillere, både tidligere og nåværende, for utrolige øyeblikk vi har delt. Jeg er heldig som har fått jobbe med noen eksepsjonelle atleter/individer, legger han til.

Fortid i Leeds og Barnsley

Konopinski kom til Liverpool i februar 2009, etter tidligere å ha jobbet for Leeds United og Barnsley. Til å begynne med var han fysioterapeut for U21-laget, før han ble forfremmet til Melwood for å jobbe med seniortroppen i 2012.

Han har i all hovedsak hatt ansvaret for rehabilitering, hvor han har behandlet medium- og langtidsskadede spillere.

Liste med kandidater

Pearce skriver at Liverpool FC allerede er kommet langt i prosessen med å finne en erstatter, og det skal være satt opp en liste med kandidater.

På kort sikt er det akademifysioterpeut Paul Squires som er blitt forflyttet til Melwood for å jobbe sammen med førstelagets medisinske stab.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]