Mobiltelefon-episoden får ikke konsekvenser for Salah

Liverpool-angriperen slipper unna med en advarsel.

11. okt 2018 kl 15.28 Einar Kvande

Mohamed Salah kommer ikke til å bli straffeforfulgt selv om han ble filmet mens han brukte mobiltelefonen sin mens han satt bak rattet på en bil.

Det var i august at det sirkulerte en video i sosiale medier der Liverpool-angriperen bruke mobiltelefonen i bilen mens den var omrigtt av en rekke mennesker i etterkant av 4-0 seieren over West Ham.

Liverpool FC meldte fra

Liverpool FC valgte å melde fra til Merseyside-politiet om det som hadde skjedd. I dag ble det klart at politiet ikke kommer til å forfølge saken.

– Vi kan bekrefte at en 26 år gammel mann fikk en muntlig advarsel etter en hendelse på Arkles Lane i Liverpool søndag 12. august 2018, heter det i en pressemelding fra Merseyside-politiet.

– Undersøkelser er blitt foretatt, og det foreligger ikke tilstrekkelige bevis til en straffeforfølgelse, og derfor blir ikke saken tatt videre. Mannen har fått en advarsel av våre betjenter, og er blitt gitt råd og veiledning omkring mobilbruk i bil, heter det videre.

I Storbritannia er det ulovlig å holde i en mobiltelefon mens du kjører, akkurat som i Norge. Loven gjelder også om sjåføren stopper ved et trafikklys eller om det er kø, slik som i dette tilfellet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]