BLIR IKKE STRAFFET  Mohamed Salah tok frem mobiltelefonen da han stoppet ved et trafikklys, og ble filmet av en forbipasserende.

Mobiltelefon-episoden får ikke konsekvenser for Salah

Liverpool-angriperen slipper unna med en advarsel.

Mohamed Salah kommer ikke til å bli straffeforfulgt selv om han ble filmet mens han brukte mobiltelefonen sin mens han satt bak rattet på en bil.

Det var i august at det sirkulerte en video i sosiale medier der Liverpool-angriperen bruke mobiltelefonen i bilen mens den var omrigtt av en rekke mennesker i etterkant av 4-0 seieren over West Ham.

Liverpool FC meldte fra

Liverpool FC valgte å melde fra til Merseyside-politiet om det som hadde skjedd. I dag ble det klart at politiet ikke kommer til å forfølge saken.

– Vi kan bekrefte at en 26 år gammel mann fikk en muntlig advarsel etter en hendelse på Arkles Lane i Liverpool søndag 12. august 2018, heter det i en pressemelding fra Merseyside-politiet.

– Undersøkelser er blitt foretatt, og det foreligger ikke tilstrekkelige bevis til en straffeforfølgelse, og derfor blir ikke saken tatt videre. Mannen har fått en advarsel av våre betjenter, og er blitt gitt råd og veiledning omkring mobilbruk i bil, heter det videre.

I Storbritannia er det ulovlig å holde i en mobiltelefon mens du kjører, akkurat som i Norge. Loven gjelder også om sjåføren stopper ved et trafikklys eller om det er kø, slik som i dette tilfellet.

Del

Mohamed Salah

16.10.2018 00:01

Salah, Milner og Van Dijk ser ut til å bli klare

Jürgen Klopp har fått gode nyheter.

14.10.2018 23:51

Undersøkes mandag

Det rapporteres å være en lyskeskade Mohamed Salah har pådratt seg.

13.10.2018 12:25

Salah returnerer til Liverpool

Det melder det egyptiske fotballforbundet i en pressemelding.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 22:33

Shaqiri klar til å møte Røde Stjerne både sportslig og mentalt

Som kosovoalbaner blir det spesielt for Xherdan Shaqiri å reise til Serbia, men han er bare fokusert på mest mulig spilletid med Liverpool.

+
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+