LIKER IKKE NATIONS LEAGUE  Jürgen Klopp mener at UEFA skaper unødig belastning for spillerne med sin nye turnering for landslag.

– Nations League er den mest idiotiske turneringen i verden!

Liverpool-spillerne spres nå for alle vinder i halvannnen uke, for å spille mer eller mindre betydningsløse landskamper.

Liverpool avsluttet en hektisk periode, hvor det ble spilt sju kamper på 23 dager, med 0-0 mot tittelrival Manchester City. De kommende 10-12 dagene vil han bekymre seg for helsen til mange av sine spillere, som vil være opptatt med landslagsfotball.

– Dersom noen hadde fortalt meg at vi ville ha 20 poeng etter åtte serierunder, ville jeg etter å ha studert terminlisten tatt det. Nå ser vi frem til niende seierunde, uttalte Klopp etter gårsdagens kamp.

– Dessverre drar spillerne bort nå, og må spille kamper i Nations League - den mest idiotiske turneringen i fotballens verden!

– Vi håper de kommer helskinnet tilbake, og kan spille i disse enkle kampene i Premier League, Champions League og slike ting.

– Det er tøffe dager for guttene. Det er på tide at vi begynner å tenke på spillerne!

Klopp mener spillerne trenger mer ferie

– Noen stilte meg spørsmål om nivået i kampen (mot City, red anm) skyldes det intense programmet. Allerede i spørsmålet ligger det kritikk, med en antydning om at kampen kunne ha vært bedre om lagene hadde hatt friskere bein.

– Om dere vil se friskere bein, gi spillerne en skikkelig sommerferie. Jordan Henderson fikk nøyaktig to uker. Det er til å le av, men slik er det.

– Å reise bort i forbindelse med landskamper er egentlig ikke noe stort problem, men dersom du ringer en landslagssjef nå og ber ham utelate en eller to spillere fra kamptroppen, så svarer han at han også er under press, på grunn av Nations League.

– Jeg vet ikke nøyaktig hva du kan vinne i den turneringen, men det er en slags finale neste sommer er jeg blitt foralt, sa Klopp med dårlig skjult sarkasme i stemmen.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 22:33

Shaqiri klar til å møte Røde Stjerne både sportslig og mentalt

Som kosovoalbaner blir det spesielt for Xherdan Shaqiri å reise til Serbia, men han er bare fokusert på mest mulig spilletid med Liverpool.

+
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+