– Oppførselen min var patetisk

Jürgen Klopp er fortsatt flau over utblåsningen han hadde sist han besøkte Napoli.

2. okt 2018 kl 14.59 Einar Kvande

Sist Jürgen Klopp besøkte Stadio San Paolo, i september 2013, ble Napoli-fansen vitne til den største utblåsningen siden vulkanen Vesuv begravde Pompeii, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Borussia Dortmund spilte Champions League-kamp mot Napoli, og Klopp ble vist bort fra benken før det var spilt en halvtime, etter å ha gitt fjerdedommeren en skikkelig overhøvling.

Klopp var rasende for at forsvareren Neven Subotic ikke fikk komme tilbake på banen raskere etter en skade, noe som førte til at Gonzalo Higuain scoret for vertene i en kamp som Napoli til slutt vant 2-1. Klopp måtte se resten av kampen på TV på innsiden av tribuen. Etter kampen var han tydelig flau over opptrinnet.

– Jeg ba om unnskyldning til laget mitt umiddelbart etter kampen, og jeg ba om unnskyldning til fjerdedommeren og dommeren også, siteres Klopp.

– Jeg var som en klovn der ute

– Jeg måtte ta konsekvensene av mine handlinger. Jeg var som en klovn der ute. Det var dumt gjort av meg. Utblåsningen min forandret en kamp med god flyt til en hektisk affære.

– Jeg viste ikke min beste side akkurat. Jeg sa til meg selv at jeg ikke ønsket å se flere slike bilder av meg igjen. Det var helt og holdent min feil.

Klopp tok også på seg skylden for målvakt Roman Weidenfellers røde kort i første omgang.

– Det var også min skyld. Jeg klarte ikke å beholde fatningen, noe som førte til at laget ble stresset.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]