Salah er misfornøyd med egen form

Manager Jürgen Klopp sier han vil ta en prat med Liverpools superstjerne.

1. okt 2018 kl 10.23 Einar Kvande

Det går ikke helt på skinner for Mohamed Salah for tiden. Også mot Chelsea fikk egypteren en rekke sjanser uten at han klarte å score, og Jürgen Klopp valgte å bytte ham ut midtveis i annen omgang.

Salah har scoret bare tre mål på ni kamper denne sesongen. På samme tid i fjor hadde han det dobbelte. Liverpool-manageren vil nå ta en prat med fjorårets toppscorer, i et forsøk på å hjelpe ham til nettsus igjen.

Klopp er fornøyd med Salahs innsats

– Selvsagt er han ikke fornøyd med egen form. Hvordan kan han være det? Men dette er en helt normal situasjon, siteres Jürgen Klopp av Liverpool Echo.

– Det er slike ting som dette du har en manager for. Vi vil ta en prat om det, forsikrer tyskeren.

– Det er enklere for meg som ikke leser hva dere skriver. Guttene leser kanskje litt mer enn meg, men det virker ikke fornuftig å gjøre det for ham for øyeblikket, for dere vil bare overanalysere dette. Går dere i dybden finner dere imidlertid lite eller ingenting.

– Det er slik det er. Dette er egentlig ikke noe problem. Alt er greit. Så lenge han jobber slik han gjør, og kommer i situasjonene han kommer i, så er alt greit, og alt vi ordne seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]