Salah og van Dijk klare mot Huddersfield

Det er stort sett gode skadenyheter før lørdagens kamp, selv om det hersker usikkerhet rundt tre spillere.

18. okt 2018 kl 20.06 Torbjørn Flatin

Ifølge de lokale journalistene på Merseyside forventer Liverpool at både Mo Salah og Virgil van Dijk vil være tilgjengelig til lørdagens kamp mot Huddersfield

Strekkskaden som Salah pådro seg under spill med Egypt har gitt positiv respons etter behandling og på Anfield tror man at fjorårets toppscorer blir friskmeldt i tide.

Virgil van Dijk har også trent og ventes å kunne være med fra start i kamp nummer ni av ni mulige i denne sesongens Premier League.


Keita trolig ute

Det skal herske større usikkerhet angående Sadio Mané og James Milner.

Mané har foretatt en operasjon på en brukket tommel, men kan vurderes for spill med en støttebandasje. Milner har hatt stadig fremgang etter at han måtte forlate banen mot Manchester City for to uker siden, men det kan være at Liverpool velger å ikke risikere veteranen på lørdag kveld.

Da er nyhetene dårligere angående Naby Keita, etter at han fikk en hamstringskade under spill for Guinea. Midtbanespilleren forventes ikke å være tilgjengelig til spill førstkommende helg.

En som regnes hundre prosent kampklar igjen er Adam Lallana, som ifølge Liverpool Echo har imponert på trening de siste dagene sammen med Daniel Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]