Tar på seg skylden for tapet

– Det var min skyld, sier Jürgen Klopp.

4. okt 2018 kl 12.29 Arild Skjæveland

Liverpool spilte sesongens svakeste kamp borte mot Napoli onsdag kveld, men så lenge ut til å få med seg et viktig poeng.

Lorenzo Insigne dukket opp helt på slutten og ga hjemmelaget en fullt fortjent seier på Stadio San Paolo. Etter kampen tar Jürgen Klopp på seg skylden for nederlaget.

– Jeg må akseptere det, og jeg kan akseptere det. Jeg har stor skyld i hvordan vi spilte, så det var helt klart min feil – men jeg må få tid til å se kampen igjen slik at jeg vet akkurat ha som gikk galt. Det så ikke ut som det skulle, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

I en tøff periode

Liverpool er inne i et ekstremt krevende kampprogram. Nå gjenstår Manchester City før det er landslagspause.

– Det blir absolutt en tøff kamp mot Manchester City. Det har vært veldig intenst siden forrige landslagspause med kampene vi har hatt, med Chelsea to ganger, tur til Napoli, kamp mot PSG. Nå har vi en kamp på søndag mot Manchester City, og det kan vi ikke endre på – så vi må være klare.

– Dere i media har skrytt mye av sesongstarten vår, men i kveld presterte vi ikke, og slik er fotballen. Mot et godt lag i Champions League kan du tape. Det er det som har skjedd. Vi trenger ikke å tenke på intensitet og slike ting. Vi har tre dager å komme oss på og så møter vi City. Det ville blitt tøft uansett når det var i sesongen. Det er aldri en enkel kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]