Trent om vrakingen: – Det er en enorm klubb

Supertalentet var spilleren som møtte pressen foran møtet med Røde Stjerne.

23. okt 2018 kl 17.27 Arve Corneliussen

Etter å ha startet samtlige av de «viktige» kampene denne sesongen, er Trent Alexander-Arnold plutselig blitt vraket til de to siste som følge av Dejan Lovrens retur.

Selv tar 20-åringen situasjonen med knusende ro, og er klar for å brette opp ermene.

– Det er en enorm klubb, og en enorm konkurranse om plassene. Det er feil hvis du går inn i en kamp og tror du skal starte. Konkurransen holder deg på tå hev, sier den anvendelige høyrebacken til et samlet pressekorps i forkant av onsdagens Champions League-møte med Røde Stjerne, ifølge Liverpool Echo.

Vil bli kaptein

Kanskje er han tilbake i startoppstillingen onsdag kveld. Dejan Lovren, Joe Gomez eller Virgil van Dijk kan bli hvilt mot antatt lettere motstand.

Eller det kan være at Jürgen Klopp finner plass til Alexander-Arnold på midtbanen, ettersom både Jordan Henderson og Naby Keïta er uaktuelle på grunn av skader.

Får scouseren slippe til, blir det hans 13. Champions League kamp til tross for at han bare nylig er fylt 20 år.

– Det tok litt tid å bli vant til Champions League, men nå er jeg vant til det. Det er en av verdens største turneringer, og noe jeg føler meg klar for, slår supertalentet fast.

Som mange ganger tidligere, er han tydelig på hva han vill oppnå i Liverpool: Å bli kaptein.

– Det er et mål og noe jeg sikter på. Mye hard jobbing må legges ned, men forhåpentligvis kommer den muligheten en dag, sier Alexander-Arnold.

Går for «The Double»

Champions League-finale i vår og kjøpefest i sommer har skrudd forventningene til Liverpool i taket. Alexander-Arnold gjør ikke noe for å dysse dem ned.

– Vil vil kjempe om å vinne både Premier League og Champions League. Det er mye i vente. Bedre prestasjoner er noe vi streber etter, forklarer han, før han medgir at den defensive statistikken må ryddes opp også i Champions League:

– Å slippe inn 13 mål på åtte kamper er ikke det beste, men vi kom til finalen. Tre poeng er det viktigste for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]