Se bildene:Van Dijk, Salah og Milner med på dagens trening

James Milner skal vurderes som usikker til lørdagens kamp mot Huddersfield, men trente i dag. Det gjorde ikke Sadio Mané og Naby Keita.

18. okt 2018 kl 21.47 Torbjørn Flatin

Det er blitt rapportert at Virgil van Dijk og Mo Salah ventes å være klare mot Huddersfield på lørdag. Treningsbilder fra Melwood i ettermiddag synes å bekrefte det.

Med på treningen var også en smilende James Milner, som ifølge bl.a. Liverpool vurderes som usikker mot Huddersfield. Sadio Mané det samme, selv om det kan bli en løsning med at vingen spiller med en støttebandasje etter å ha operert en brukket tommel.

Naby Keita ventes ikke å være aktuell, og var da heller ikke med på dagens økt. Det var spillere som Fabinho, Shaqiri og Sturridge, som er blant dem som håper å få mer spilletid i de kommende kampene. Det gjelder også Adam Lallana, som Jürgen Klopp roste i dag på Liverpools hjemmeside og fortalte hadde vært meget god på trening i det siste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]