Van Dijk står over Belgia-kampen

Reiser hjem til Liverpool fordi ribbeinsskaden han fikk mot Southampton fortsatt plager ham.

14. okt 2018 kl 12.15 Einar Kvande

Virgil van Dijk scoret Nederlands første mål i 3-0 seieren over Tyskland i Nations League i går kveld. Nå melder det nederlandske fotballforbundet på sine offisielle nettsider at Liverpool-stopperen ikke blir med til Brüssel hvor Nederland skal spille privatlandskamp mot Belgia på tirsdag.

I pressemeldingen fra det nederlanske fotballforbundet står det å lese at Liverpool-forsvareren fortsatt plages av ribbeinsskaden han fikk i ligakampen mot Southampton i forrige måned. I samråd med Liverpools medisinske team ble det derfor på forhånd besluttet at han bare skulle spille en landskamp i denne perioden, og det var altså kampen mot Tyskland på Johan Cruyff Arena i går kveld.

Nå returnerer Van Dijk til Merseyside, mens den øvrige Nederland-troppen inkludert Georginio Wijnaldum, som også scoret mot Tyskland i går, reiser til Brüssel i morgen, hvor Nederland vil trene mandag foran kampen mot Belgia på tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]