– Vi får ikke endret denne situasjonen

Jürgen Klopp om skadene som flere av hans spillere fikk under landskampene.

19. okt 2018 kl 08.51 Einar Kvande

Jürgen Klopp har flere spillere som er usikre foran kampen mot Huddersfield i morgen. Sadio Mané har vært gjennom operasjonen på en skade i hånden, mens Naby Keita fikk en strekkskade i baksiden av det ene låret i Guineas kamp tirsdag. Mohamed Salah og Virgil Van Dijk sto også over den andre kampen til sine respektive landslag på grunn av skader.

– For halvannen uke siden var alle ganske fornøyde med situasjonen. En og en halv uke senere er noen spillere ute med skader. Det er situasjonen, og vi får ikke endret på den, slår Klopp fast til Liverpoolfc.com.

– Uansett skal vi klare å stille med et veldig sterkt lag mot Huddersfield, og så får vi se om vi kan få med oss poeng derfra.

– Jeg forstår at dere gjerne vil vite hvem som kan spille, men jeg får aldri noen informasjon om skadene til andre lag heller! Så hvorfor skal jeg gi informasjonen jeg sitter på til resten av verden?

– Vi vil forsøke veldig hardt å få alle spilleklare til helgen. Vi vil trolig mislykkes med en eller to, men vi vil forsøke alt for at de skal være ute på banen eller i det minste tilgjengelige. Frem til da får dere bare vente.

Lallana har vært bra på trening

Klopp har Adam Lallana tilbake. Han har vært ute med en lyskeskade han fikk på trening med England tidlig i september. Liverpools nummer 20 er aktuell for laget mot Huddersfield, bekrefter manageren.

– Det er litt vanskelig å bedømme hvilken form han egentlig er i, men på trening har han sett fantastisk ut. Han elsker selvsagt å spille fotball. Det er artig å se ham ute på banen.

– Vi får se hva vi gjør. Ingen, ikke engang han selv, vet hvor lenge han kan spille, og slike ting. Vi ønsker fortsatt å være forsiktige, men ikke overforsiktige selvsagt. Men vi ønsker å komme til et punkt der vi ikke trenger å tenke mer på denne skaden.

– En del ting har han lagt bak seg, noe som er bra. Men vi kan ikke glemme skaden helt og ignorere den. Men han er 100 prosent tilbake, og har sett veldig bra ut på trening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]