– Woodburn har ikke gjort noe galt, men skal ikke spesialbehandles

Sheffield Uniteds manager forklarer hvorfor 19-åringen har fått så få minutter denne sesongen.

22. okt 2018 kl 20.23 Arild Skjæveland

I sommer var Ben Woodburn en meget ettertraktet spiller, og kunne endt opp i en rekke klubber. Til slutt var det Sheffield United som sikret seg unggutten – men det har blitt lite spilletid.

Ifølge Transfermarkt har han kun spilt 144 minutter i Championship denne sesongen. Sist han var involvert var 19. september.

Nå forklarer Sheffield United-sjef Chris Wilder hvorfor han ikke har spilt mer.

– Det er ikke noen spesiell sak med Ben. Vi har sju-åtte spillere i samme båt, som ikke kommer inn på laget. Det er ikke noe annerledes fordi han kommer fra Liverpool, sier Wielder ifølge Liverpool Echo.

– Han er talentfull, og vi forstår han er en god spiller. Han har ikke gjort noe galt, på samme måte som de som spiller heller ikke har gjort noe galt, sier han videre.

Spilte for U23

Det var overraskende å se Ben Woodburns navn på lagoppstillingen til Liverpools U23-kamp mot Derby i helgen. Manglende kamptrening var grunnen til at 19-åringen var involvert.

– Ben har vært borte med landslaget, og fikk ikke spilletid der, så vi følte at det var viktig at han fikk spille fotball, sier Wielder.

– Her var det en mulighet for ham å spille noen minutter. Han kan løpe alt han vil her på trening, men det er ingenting som er som kamptrening, og her var det en mulighet for å gi ham 65 minutter.

– Vi ønsket det, Liverpool ønsket det, og Ben var tilbake hos oss i dag, sier han til Sheffield Star.

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool mulighet til å hente Woodburn tilbake fra lån, men er for øyeblikket fornøyd med spilleren situasjon. U23-laget tapte 3-2 i kampen mot Derby.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]