Åtte poeng mer enn på samme tid i fjor

Liverpool reiser til Watford etter å ha plukket 30 poeng på sine første 12 Premier League-kamper.

22. nov 2018 kl 09.52 Einar Kvande

Liverpool er ubeseiret i Premier League foran møtet med Watford på Vicarage Road lørdag ettermiddag. Liverpool har plukket 30 poeng på sine tolv første kamper, noe som er åtte poeng mer enn de røde hadde på samme tid i fjor. Da lå laget på femteplass på tabellen. Nå ligger de på andreplass.

– Vi kan fortsatt gjøre det enda bedre. Vi må det, og det kommer vi også til å gjøre, siteres Jürgen Klopp av Liverpoolfc.com.

– Men på veien fra nå og til vi spiller vår beste fotball må vi vinne fotballkamper. Det er bare slik det er, og det har vi gjort så langt, legger Liverpool-manageren til.

– Det er absolutt ingen grunn til å kritisere spillerne. De gjør en veldig god jobb. Ting går bedre enn i fjor. Vi forsvarer oss bedre, dødballene er bedre, vi opptrer mye mer modent i kampene, og vi håndterer kamputviklingen bedre. Så mange ting er bedre, slår han fast.

Nedturer i Napoli og Beograd

– I fjor på samme tid hadde vi ikke spilt 20 gode kamper. Vi tapte borte mot Tottenham i oktober. I Champions League gikk det på skinner, det er sant. Jeg har ingen unnskyldning for det som skjedde i Beograd forresten. Det finnes ingen unnskyldning for det. Det var bare en veldig dårlig kamp. Og i Napoli var vi heller ikke spesielt gode.

– Så det var to dager der vi ikke var gode, det er sant. Alle de andre kampene har vært veldig gode. Vi møtte et PSG-lag som hadde tapt en kamp hele sesongen i alle turneringer. Det var det som møtte oss.

– Alt er greit så langt. Jeg liker sesongen slik den har vært. Vi har forbedret oss mye så langt, og det er fortsatt rom for ytterligere forbedringer. Men nå kommer det en veldig intens periode.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]