Avviser blankt at Liverpool FC er til salgs

Liverpool FC benekter rapporter fra New York Post.

9. nov 2018 kl 15.42 Arild Skjæveland

Tidligere i dag rapporterte New York Post at Liverpools eiere var villig til å høre på bud for klubben, og ville akseptere bud i overkant av $2 milliarder. Det er over fire ganger så mye som de ga for LFC i 2010.

Ifølge artikkelen kunne økonomiske utfordringer hos Boston Red Sox være en av grunnene til at eierne nå var klare til å selge. Henry skulle være villig til å lytte til bud, og starte en «stille prosess» med salg av klubben.

Klar melding fra eierne

Nå går Liverpool FC ut og benekter at det er noe hold i de spekulasjonene, og avviser alt blankt.

– Det er motvillig at vi gir en slik historie noe som helst respons, men på vegne av klubbens eiere kan jeg avvise disse ubegrunnede spekulasjonene fullstendig, sier en talsmann for klubben til Liverpool Echo.

– Jeg repeterer: Klubben er ikke til salgs, og det inkluderer «stille prosesser» og på alle mulige andre måter, sier talsmannen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]