City og Chelsea klatret forbi Liverpool

Nå er Liverpool nede på tredjeplass i Premier League.

4. nov 2018 kl 18.53 Arild Skjæveland

Det er fortsatt tre lag som er ubeseiret i Premier League denne sesongen. Etter at Liverpool spilte 1-1 på Emirates Stadium lørdag kveld, var det klart at både Manchester City og Chelsea kunne klatre forbi søndag.

Manchester City var første lag ut, og tok imot Southampton på Etihad Stadium. Da 18 minutter var spilt ledet de lyseblå 3-0…

Utlånte Danny Ings ble felt av Ederson og satte inn et straffespark da halvtimen var spilt, men City scoret tre mål til og vant 6-1. Pep Guardiolas lag har med det 29 poeng etter 11 serierunder, og en luke på to poeng ned til Liverpool.

Samtidig fikk de pyntet på målforskjellen, og har nå vanvittige 33 scorede mål og fire innslupne. Liverpool har til sammenligning scoret 21 og sluppet inn fem.

Neste helg kommer Manchester United til Etihad Stadium. Slik denne sesongen ser ut til å utvikle seg må en håpe José Mourinhos menn kan gi City mer motstand og få med seg noe derfra.

Chelsea opp på andre

I den andre kampen søndag spilte Chelsea hjemme mot Crystal Palace. Maurizio Sarris lag hadde før kampen lik målforskjell som Liverpool, men flere scorede mål. En seier ville uansett føre dem opp på andreplass.

Alvaro Morata ga Chelsea ledelsen etter 32 minutter, før Andros Townsend utlignet åtte minutter inn i den andre omgangen.

Da satte Sarri inn Eden Hazard, som minuttet etter han kom på banen serverte Morata en målgivende. Fem minutter senere satte Pedro inn 3-1.