– Dette blir noe annet enn vi har vært vant med

Liverpool U23 skal bryne seg på spansk motstand i kveld.

21. nov 2018 kl 10.33 Einar Kvande

Neil Critchley forbereder sitt lag på å møte Villarreal i Premier League International Cup i kveld. Liverpool nådde kvartfinalen i turneringen i fjor. Møtet med Villarreal på akademiet i Kirkby blir de rødes første kamp i turneringen i år.

Kampen blir vist direkte på LFCTV og LFCTV GO, med sendestart 19.30. Avspark er klokken 20.00.

Dette er Liverpools første kamp i gruppe E, mens Villarreal allerede har vært i askjon to ganger i turneringen. De spilte først 1-1 mot Swansea City, før de slo Hertha Berlin 1-0.

Mini-derby på søndag

Etter Villarreal-kampen venter lokaloppgjøret mot Everton på søndag, så U23-laget står foran to tøffe kamper på kort tid.

– Dette er to oppgjør jeg virkelig ser frem til. Først møter vi et Villarreal-lag som gjør det veldig bra i sin liga, og som har gode resultater i denne turneringen. Det blir to tøffe kamper, men forhåpentligvis tar våre unge spillere utfordringen på strak arm, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi har ikke vært kliniske nok foran mål denne sesongen, men denne kampen mot Villarreal blir en annen type test. Vi må være godt organiserte, og sørge for at vi klarer å spille på den måten vi ønsker å spille. Vi må virkelig kjempe, fortsetter han.

Tapte for Porto i kvartfinalen

– Vi gjorde det ganske bra i Premier League International Cup forrige sesong, og gikk videre fra gruppen. Vi gjorde en god figur mot Porto i kvartfinalen. Dette er en turnering vi ønsker å komme langt i.

– Vi står foran en tøff første kamp, som blir en god test for våre unge spillere. Her får de av og til sjansen til å spille mot litt eldre og mer rutinerte spillere. Det blir en tøff oppgave for våre unge gutter.

– Vi skal også møte Hertha Berlin og Swansea i denne turneringen, og mye av motivasjonen for å være med i turneringen er at du møter motstand du ikke møter til daglig. Vi vil lære mye om våre unge spillere i disse kampene, for de kommer litt ut av komfortsonen sin.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]