Sturridge ber om utsatt frist for å svare

Skulle egentlig ha gitt sitt svar på anklagene tirsdag kveld.

20. nov 2018 kl 23.53 Arve Vassbotten

Daniel Sturridge har bedt om en utsatt frist for å gi sitt svar til FA om de påståtte bruddene på fotballforbundets gamblingregler, skriver Press Association

I utgangspunktet var fristen satt til klokka 19 tirsdag kveld. Lederen for en uavhengig kommisjon vil nå vurdere utsettelsen. Ifølge Daily Mails Dominic King er det stor mulighet for at utsettelsen blir godkjent.

Når Sturridge får et svar må han komme med et definitivt svar om han aksepterer anklagene eller ikke.

29-åringen har kategorisk benektet at han personlig gamblet på en overgang i januar i fjor, men fotballforbundets regelverk gjør det også ulovlig for fotballspillere å utlevere informasjon som andre kan utnytte til å plassere veddemål.

Ifølge Sky Sports handler anklagene om at et familiemedlem av han plasserte et spill på 10 000 pund på at han ville gå til Inter Milan. Sturridge var jaktet på av Inter, men havnet til slutt på lån i West Brom.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]