Et langt innkast fra Joe Gomez brakte England inn i kampen igjen

Innkasttrener Thomas Grønnemark har god grunn til å smile etter at England slo Kroatia på Wembley.

18. nov 2018 kl 17.04 Einar Kvande

Kroatia så ut til å gå mot seier i Nations League-kampen mot England på Wembley etter at Kramaric sendte kroatene i føringen tolv minutter ut i annen omgang.

Men i det 78. minutt fikk England et innkast høyt i banen, og det var Liverpool-stopper Joe Gomez som kom opp for å ta det. Gomez er den Liverpool-spilleren som har forbedret lengden på sine innkast mest under veiledning fra dansken Thomas Grønnemark, og Gomez sitt lange kast skapte kaos i feltet til Dejan Lovren og hans lagkamerater.

Ballen endte til slutt hos Harry Kane, som pirket den via et kroatisk bein, og Jesse Lingard kunne enkelt sette inn utligningsmålet fra kloss hold.

Fem minutter før slutt avgjorde Harry Kane kampen, og sendte England til semifinale i Nations League, mens tapet betyr at Kroatia rykker ned fra øverste nivå.

Både Joe Gomez og Dejan Lovren spilte hele kampen, mens Trent Alexander-Arnold var ubenyttet innbytter for England. Jordan Henderson fikk en skade mot USA på torsdag, og var derfor ikke i troppen til engelskmennene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]