UEFA Youth LeagueFikk ikke poenget som skulle til

Liverpool U19 kan fortsatt vinne gruppen.

28. nov 2018 kl 18.20 Arild Skjæveland

Hadde Barry Lewtas sine unggutter tatt poeng i Paris hadde de sikret avansement i UEFA Youth League gruppe C.

Det så lyst ut da Liam Millar ga Liverpool en tidlig ledelse i den franske hovedstaden, men Ruben Providence utlignet tidlig. Fire minutter ut i den andre omgangen scoret Arnaud Muinga for Paris Saint-Germain – og da var det de helrøde som måtte jage.

Samme mann la på til 3-1 mot slutten, før Millar igjen reduserte for de helrøde. På overtid var innbytter Paul Glatzel veldig nær ved å bli den store helten, men PSG-keeper Garissone Innocent reddet hjemmelaget.

Begge på 10 poeng

Resultatet gjør at både PSG og Liverpool står på 10 poeng før siste kamp i desember. LFC topper på innbyrdes oppgjør.

Vinneren av gruppen vil gå til direkte til utslagsrundene, mens laget som kommer på andreplass må gjennom play-off, ifølge Liverpoolfc.com.

Liverpools lagoppstilling: Jaros, N. Williams, Larouci, R. Williams, Hoever, Coyle (Longstaff, 73), Millar, Cain, Lewis, Camacho (Glatzel, 87), Duncan.

Ubenyttede reserver: Kelly, Dixon-Bonner, Brookwell, Sharif, Boyes.

Liverpool U19 møter Napoli på hjemmebane i siste kamp i desember.