Klopp ikke urolig for Woodburn

Lite med spilletid i Championship for Sheffield Wednesday for talentet Ben Woodburn bekymrer ikke Jürgen Klopp.

28. nov 2018 kl 11.55 Torbjørn Flatin

Nå 19 år, har Ben Woodburn slitt med å komme med på laget til Sheffield United denne sesongen, etter å ha skrevet under en utlånsavtale for hele sesongen med klubben i Championship. Så langt har han vært på banen åtte ganger for mannskapet som pr. i dag er på 4.plass i Englands nest høyeste divisjon, tre poeng etter ledende Norwich.

- Det handler ikke om å være fornøyd med situasjonen, det handler om å være realistisk, svarer Jürgen Klopp på spørsmål om den unge waliseren etter at det har vært rykter om at det kan være aktuelt at han kommer tilbake til Anfield i januar.

- Det er klart at Sheffield United har en glimrende sesong og det er alltid vanskelig for en utenfra å komme inn. Det er kvalitet i Championship og ikke minst hvis du ligger høyt på tabellen.

Ønsket en ny utfordring

Ben Woodburn har vært tilbake til Liverpool et par ganger for å spille for U23, slik han er tillatt å gjøre med sin unge alder så lenge han ikke får spilletid i Sheffield.

- Ben er fortsatt en utrolig ung gutt. Han hadde muligheten til å komme tilbake hit å spille en kamp, noe han gjorde virkelig bra, sier Klopp om den saken.

- Han ønsket dette, han ønsket å komme i en situasjon hvor han måtte vise seg frem et annet sted. Så langt er det ikke fungert briljant, men det er absolutt ikke noe problem etter åtte eller ni år hvor han ikke har hatt noen problemer med sin utvikling.

- Bare han beholder helsen vil alt være bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]