- Vi må være 100 prosent mot favoritten PSG

Jürgen Klopp er ikke i tvil om at hans lag må løfte seg flere hakk i kveld sammenlignet med tidligere bortekamper i Champions League.

28. nov 2018 kl 09.50 Torbjørn Flatin

- Du må arbeide hele tiden, du må løpe som en gal, du må forstyrre dem over hele banen, vinne individuelle dueller, skaffe deg rom, spurte i de rette øyeblikk, benytte plassen – det må være en 100 prosent fotballpakke, forklarer Jürgen Klopp da han skal prøve å illustrere hvordan det er mulig å vinne en kamp mot Paris Saint-Germain i Paris.

- Paris er full pakke, defensivt og offensivt. Du må spille fotball mot dem ellers blir du aldri kvitt det presset de legger på deg, sier manageren videre til Liverpool Echo.

Møter favoritten

I gruppe C i Champions League har Liverpool og Napoli seks poeng, PSG fem poeng og Røde Stjerne fire poeng. Det aller meste er derfor mulig før de to siste rundene.

PSG er kanskje under det største presset i kveld, siden kun seier vil gjøre at de kan bestemme sin egen skjebne i siste kamp. Hvis Liverpool taper i kveld er det verste scenarioet at de må vinne med to mål mot Napoli på Anfield.

- Jeg mener de er favoritten, sier Jürgen Klopp om Paris Saint-Germain og mener ikke bare i gruppespillet men i hele turneringen.

- De har det virkelig bra lag som har gjort en imponerende start i den hjemlige ligaen og de har en mulighet til å gå videre i Champions League. Vi må spille en virkelig god kamp mot dem for i det hele tatt ha en sjanse. Vi må sørge for at vi kan kontrollere spillet når vi har ballen, noe du må være veldig modig for å gjøre.

Må prestere bedre

- Jeg er rimelig sikker på at de umiddelbart etter siste kamp begynte å forberede seg på møtet med oss.

- Du kunne se sist hvordan de prøvde å utnytte de små rommene som vi noen gang gir ved å sette Di Maria ut mot høyre. Det er ingen stor ting, men i fotball kan du arbeide i 95 minutter for å få en slik liten fordel for å kunne score et mål.

- Roma var en god prestasjon fra oss, men bare en vill kamp, kommenterer Klopp om det faktum at Liverpool har tapt sine fire siste bortekamper i Champions League hvis en inkluderer finalen i Kiev. - Du kan ikke si at Napoli og Beograd var gode prestasjoner, vi må utvilsomt spille bedre enn det.

- Vi er positive, dette er en stor sjanse for oss, i en enorm kamp.

- Hvis de spiller uavgjort eller taper da er det ikke lenger i deres hender, slik at de må vinne og vi ønsker å vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]