– Fylt av følelser og adrenalin av å høre sangen

Bare én gang har Mohamed Salah blitt buet på av The Kop, det er et av de øyeblikkene han og familien setter mest pris på.

2. nov 2018 kl 08.55 Arve Vassbotten

GULLSTØVELEN:
GULLSTØVELEN:  Mohamed Salah ble rørt av fansen da han mottok gullstøvelen.

Mohamed Salah kom først til Liverpool i fjor sommer, men selv hadde han drømt om å spille for klubben siden han var 10-11 år gammel.

– Det er en kjempestor klubb og alle kjenner til den. Den er kjent over hele verden, og med mange supportere i Midtøsten. Så jeg tror jeg hørte om Liverpool da jeg var 10 eller 11 år gammel. Historien om at jeg spilte som dem på Playstation er sann. Noen ganger var det andre lag, men for det meste var det som Liverpool. Men den gangen kunne jeg aldri forestilt meg at jeg ville være her en dag. Men det var alltid en drøm for meg, og de må man prøve å oppnå, sier Mohamed Salah til Liverpoolfc.com.

I intervjuet sier Salah at han satte seg mål om å spille i Liverpool, da han gikk til Basel.

– Da jeg gikk til Basel fra Egypt, hadde jeg en plan i hodet om at jeg en dag forhåpentligvis ville komme til Liverpool. Jeg hadde sjansen tidligere også, men den gangen passet det ikke for begge parter, sier han om da han isteden endte i Chelsea.

– Da det var en ny interesse i fjor, var jeg veldig interessert i å komme til Liverpool og bestemte meg med en gang, men man må også se hva slags planer de har for deg og hvordan du vil passe in.

Liker best «The Egyptian King»

Selv om Salah nå har spilt på Anfield i over en sesong, synes han fortsatt det er spesielt.

– Å spille på Anfield er annerledes. Selv nå er det annerledes følelsesmessig. Fansen dytter deg fram, og du føler kjærligheten fra dem.

Salah setter også stor pris på at han har fått en egen sang.

– Fansen har flere sanger om meg, ikke bare en. Men den jeg liker best er «The Egyptian King». Etter 10-15 kamper hørte jeg den første gang, det føltes utrolig.

– Det fylte meg med følelser, og da jeg hørte den under kampen fylte det meg med adrenalin. Wow. Jeg hadde bare vært her i to til tre måneder og de hadde allerede en spesiell sang for meg. Det føles likt ut når jeg hører den nå.

– Eneste gangen jeg er blitt buet på

Han setter ekstra pris på det som skjedde da han mottok gullstøvelen som toppscorer i Premier League etter sesongens siste kamp.

– Jeg vil for alltid huske da de sang navnet mitt da jeg fikk gullstøvelen etter Brighton-kampen sist sesong. Det var veldig, veldig spesielt. Men jeg følte enda mer støtte for datteren min, da hun løp ute på banen.

– Faktisk er det den eneste gangen fansen noen gang har buet på meg da jeg tok ballen fra henne. Da datteren min gikk ut på banen og jeg kunne føle hvor mye kjærlighet fansen viste henne, var det et veldig spesielt øyeblikk for meg og familien min. Det var en stor dag, jeg var veldig glad for å kjenne kjærligheten etter en fantastisk sesong, sier Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]