Gini åpnet ballet for Nederland

Liverpools nederlendere imponerte mot Frankrike.

16. nov 2018 kl 22.56 Einar Kvande

Nederland var klart best mot verdensmestrene Frankrike, mye takket være to knallgode Liverpool-spillere, da de oransje vant 2-0 i kveldens Nations League-oppgjør på De Kuip i Rotterdam.

Georginio Wijnaldum ga Nederland ledelsen minuttet før pause, da han satte en retur sikkert i det tomme målet. Wijnaldum ble byttet ut i det 89. minutt, og seks minutter på overtid satte Memphis Depay spikeren i Frankrikes kiste, da han satte et straffespark i mål.

Virgil van Dijk var en bauta i Nederlands midtforsvar gjennom hele kampen.

To av Liverpools brasilianere var i aksjon

Alisson Becker og Roberto Firmino spilte hele kampen da Brasil slo Uruguay 1-0 i en privatlandskamp på Emirates Stadium i London. Fabinho kom aldri innpå. Neymar ble matchvinner på straffespark et kvarter før slutt.

Innhopp for Wilson

Harry Wilson kom innpå for Wales da 68 minutter var spilt av Nations League-kampen mot Danmark, på stillingen 1-0 til danskene. To sene scoringer, en til hvert lag, førte til at danskene vant 2-1 på Cardiff City Stadium. Ben Woodburn ble sittende på benken gjennom hele matchen.

Tap for Grabara

Kamil Grabara og Polen U21 tapte 1-0 for Portugal i den første av to playoff-kamper i EM-kvalifiseringen. De to lagene møtes på nytt på tirsdag.