– Jeg har spilt med Robben og Ribéry, så det er ikke nytt for meg

Xherdan Shaqiri mener det er lettere å prestere med gode spillere rundt seg.

13. nov 2018 kl 00.05 Arve Corneliussen

– Vi har et veldig bra lag, et ungt lag, så utviklingen vår er på rett vei. Jeg er stolt over å være en del av dette laget. Jeg prøver å levere på banen og betale treneren og fansen tilbake, sier Xherdan Shaqiri til Liverpool Echo.

Under nedrykksesongen i Stoke, ga sveitseren et oppsiktsvekkende intervju der han gikk ut mot kvaliteten på egne lagkamerater.

Blant annet sa han at «selv ikke Ronaldinho kunne utrettet noe i dette laget».

Overgangen var nok stor for sveitseren, som tidligere har spilt for Inter og Bayern München. Han virker å være mer tilfreds med nivået på lagkameratene nå.

– Det er alltid bedre når du har gode spillere rundt deg. Du kan være mer offensiv hvis du er helt sikker på at du kommer til å ha ballen mer enn motstanderen, forklarer 27-åringen.

– I Bayern München spilte jeg med Arjen Robben og Franck Ribéry, så dette er ikke noe nytt for meg. Jeg visste fra før hvor gode og talentfulle disse spillerne er, tilføyer han.

Mannen med den dødelige venstresleggen har fått ordentlig fotfeste på Anfield. På sine seks siste kamper for Liverpool, står han med tre målgivende og to scoringer.

Sist scoret han mot Fulham. Da han ble tatt av banen, fikk han stående ovasjoner av publikum. Det setter han pris på.

– Det er alltid fint å få stående ovasjoner og å ha folk bak deg. Vi har fantastiske supportere, og jeg scoret foran the Kop igjen. Det var en fin følelse, siteres sveitseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]