– Jeg mener det var mål

Jürgen Klopp er skuffet over at dommeren ikke godkjente Manés mål.

3. nov 2018 kl 21.34 Johannes Steen

Etter 18 minutter av kampen mot Arsenal på Emirates satte Sadio Mané ballen i nettet etter en retur på stolpeskuddet til Roberto Firmino. Det ble imidlertid avblåst for offside, noe reprisene viste at var en gal avgjørelse.

– Jeg mener det var mål. Det en sånn det skulle vært. Da jeg var spiller var offside-regelen annereldes. Det var et brilliant angrep, det er slik vi gjør på trening. Det er synd det ikke telles, sier Jürgen Klopp etter kampen.

– Det var en veldig intens kamp. Det var tydelig at Arsenal er i en svært god periode. Vi gjorde det litt for enkelt for dem i første omgang. Formasjonsmessig var jeg ikke fornøyd med hvor kompakt vi var. Da vi hadde ballen var det bare bra.

Virgil Van Dijk hadde en heading i stolpen og to store sjanser som gikk i Arsenal-keeper Bernd Leno, og vil nok være skuffet over å ikke ha scoret minst ett mål.

– Dødballene våre var fabelaktige. Virgil sa til meg etter kampen at han burde hatt et hat-trick. Vi endret formasjon etter pausen og scoret et bra mål, sier Klopp.

Fornøyd med uavgjort

Arsenal hadde initiativet i store deler av kampen, men Liverpool skapte flere store sjanser. Alt i alt synes Klopp at uavgjort var et greit resultat.

– Arsenal gjorde det igjen, satte på alle sine spisser. Jeg forventet å se Van Persie på et tidspunkt. Ett poeng mot Arsenal er alltid et godt resultat.

– Jeg visste det kom til å bli vanskelig, men om vi hadde gjort det bedre i første omgang, hadde vi gjort det vanskeligere for Arsenal. Vi hadde de største sjansene. '

Har du innspill til journalisten?
[email protected]