FORNØYD LIKEVEL:  Jürgen Klopp mener ett poeng på Emirates må regnes som et godt resultat.

– Jeg mener det var mål

Jürgen Klopp er skuffet over at dommeren ikke godkjente Manés mål.

Etter 18 minutter av kampen mot Arsenal på Emirates satte Sadio Mané ballen i nettet etter en retur på stolpeskuddet til Roberto Firmino. Det ble imidlertid avblåst for offside, noe reprisene viste at var en gal avgjørelse.

– Jeg mener det var mål. Det en sånn det skulle vært. Da jeg var spiller var offside-regelen annereldes. Det var et brilliant angrep, det er slik vi gjør på trening. Det er synd det ikke telles, sier Jürgen Klopp etter kampen.

– Det var en veldig intens kamp. Det var tydelig at Arsenal er i en svært god periode. Vi gjorde det litt for enkelt for dem i første omgang. Formasjonsmessig var jeg ikke fornøyd med hvor kompakt vi var. Da vi hadde ballen var det bare bra. 

Virgil Van Dijk hadde en heading i stolpen og to store sjanser som gikk i Arsenal-keeper Bernd Leno, og vil nok være skuffet over å ikke ha scoret minst ett mål.

– Dødballene våre var fabelaktige. Virgil sa til meg etter kampen at han burde hatt et hat-trick. Vi endret formasjon etter pausen og scoret et bra mål, sier Klopp.

Fornøyd med uavgjort

Arsenal hadde initiativet i store deler av kampen, men Liverpool skapte flere store sjanser. Alt i alt synes Klopp at uavgjort var et greit resultat.

– Arsenal gjorde det igjen, satte på alle sine spisser. Jeg forventet å se Van Persie på et tidspunkt. Ett poeng mot Arsenal er alltid et godt resultat.

– Jeg visste det kom til å bli vanskelig, men om vi hadde gjort det bedre i første omgang, hadde vi gjort det vanskeligere for Arsenal. Vi hadde de største sjansene. '