SpillerbørsSadio er tilbake i toppform

Vi har Sadio Mané som kveldens beste Liverpool-spiller.

3. nov 2018 kl 20.52 Arild Skjæveland

Liverpools beste: Sadio Mané

Vurdert av: Arild SkjævelandAlisson Becker 5

Gjør et par feilvurderinger i den første omgangen, og spesielt situasjonen der han kommer ut og Henrikh Mkhitaryan header utenfor er han heldig med. Kunne muligens ha gjort det bedre på scoringen.

Trent Alexander-Arnold 5

Arsenal angriper mye på Trent Alexander-Arnolds side, og unggutten sliter, spesielt i førsteomgang. Er den svakeste i backrekka i dag.

Virgil van Dijk 8

Virgil var konge i duellene i kveld, på det som var en travel dag på jobben for den elegante midtstopperen. Burde (!) ha scoret hattrick!

Joe Gomez 7

En ny solid kamp av Joe Gomez, som ser bedre og bedre ut som stopper. Spiller en god kamp mot et av ligaens beste angrep.

Andy Robertson 7

Kommer til noen gode innlegg som dessverre bare nesten når frem. Defensivt angriper Arsenal mye på kantene, og han sliter litt med posisjoneringen, men er stort sett solid.

Georginio Wijnaldum 7

Spiller ny god og solid kamp på midtbanen. Vet når han skal holde på ballen og roe ned spillet når det koker litt. Ser virkelig ut til å ha funnet sin rolle.

Fabinho 5

Starter sin tredje kamp, og sliter når det blir så intenst som i dag. Nå var også Liverpool tilbake til en formasjon han ikke er vant med, i motsetning til mot Røde Stjerne og Cardiff. Får et gult kort som gjør at han må være mer forsiktig.

James Milner 7

Scorer sitt første mål fra åpent spill siden mars 2016! Er iskald når han får sjansen etter det fine forarbeidet til Mané. Løper, kjemper og jobber, slik vi har blitt vant med. En god kamp av kapteinen.

Mohamed Salah 7

Touchet sitter for Salah, men han er litt uheldig med siste involveringen. Med litt mer marginer har han et par målgivende til Mané i kveld. Er hele tiden på farten og spiller en god kamp.

Roberto Firmino 6

Firmino er et lite stykke unna toppformen fra forrige sesong. Han gjør mye rett, og bra, men ser ikke like «farlig» ut. Har en i tverrleggeren før det feilaktig annullerte målet til Mané.

Sadio Mané 8

Liverpools beste. Sadio ser virkelig ut til å ha fått selvtilliten tilbake etter de to scoringene mot Cardiff. Skaper Liverpools mål, er hele tiden på farten og skaper problemer for Arsenal med sin store fart. Er ikke langt unna scoring – og blir snytt for en i førsteomgang.

Joël Matip

Spiller et lite minutt.

Xherdan Shaqiri

Kommer inn og spiller ti minutter, men er lite involvert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]