Juniorene vant toppoppgjøret

Spissduoen Duncan og Glatzel kom igjen på scoringslisten da Liverpool U18 tok et steg nærmere tabelltoppen med sesongens åttende ligaseier av ni mulige.

1. nov 2018 kl 22.15 Torbjørn Flatin

Everton lå fire poeng foran med en kamp mer spilt før kveldens møte i U18-ligaen på akademiet i Kirkby.

Bobby Duncan, fetter til Steven Gerrard åpnet scoringene helt i starten av oppgjøret med en fin heading. Det var mot spillets gang da Everton utlignet sent i 1.omgang.

Rekkekamerat og kaptein Paul Glatzel ga ny rød ledelse like etter pause, og et herlig frispark fra Leighton Clarkson sørget for 3-1.

Slurvete forsvarsspill straffet seg imidlertid mot ligalederen, som i rettferdighetens navn hadde skarpe folk på topp, og snart stod det 3-3. Den siste scoringen etter en feil fra den nederlandske forsvarsspilleren Ki-Jana Hoever, men 16-åringen hadde for øvrig en meget bra kamp på høyrebacken.

Norske Edvard Tagseth kom inn etter 70 minutter i en sentral midtbanerolle, etter hvert som Liverpool jaktet enda et ledermål. Det kom i det 90. minutt, da et nytt frispark fra Clarkson denne gang ble stusset i mål fra pannebrasken til innbytter Jack Bearne.

Herlig underholdning på akademiet, og til slutt fortjent rød 4-3 seier.

Liverpool: Jaros, Hoever, Larouci, R. Williams, Clayton, Clarkson, Dixon-Bonner (Tagseth 70), Cain (Bearne 85), Glatzel (Ritaccion 90), Duncan, Longstaff