– Manageren ba meg ta frisparket

Trent Alexander-Arnold forklarer hvorfor det var han som tok frisparket som ga Liverpool ledelsen 2-0 på Vicarage Road.

24. nov 2018 kl 20.35 Einar Kvande

Midtveis i annen omgang mot Watford, på stillingen 1-0 til gjestene, gikk Trent Alexander-Arnold frem for å ta frisparket som Liverpool hadde blitt tildelt 25 meter fra mål. Liverpools nummer 66 satte ballen over muren og utagbart i høyre kryss.

– Før kampen tullet jeg, Hendo, Millie og alle andre med hvem som skulle ta slike frispark. Jeg tror det var Hendo som kom med ballen i hånden, og ga den til meg fordi manageren sa før kampen at jeg og Shaq skulle ta frisparkene, forklarer den unge scouseren til Liverpoolfc.com.

– Det var grunnen til at jeg og Hendo hadde et lite øyeblikk sammen der vi feiret etterpå, fordi vi hadde spøkt om dette.

– Det er alltid godt å score og bidra til en seier. Vi var først og fremst glade for å vinne kampen.

Har sluppet inn bare fem mål

I tillegg til å score tre mål, holdt Liverpool også buret rent. Aldri tidligere har noe Liverpool-lag sluppet inn så få som fem mål på dette stadiet av en ligasesong.

– Det viser den selvtilliten vi har for øyeblikket, sier Alexander-Arnold.

Vi slipper ikke inn mange mål, og spissene våre kan score mål. Så lenge vi beholder denne troen er jeg sikker på at vi vil få resultater som dette.

– Det var en tøff kamp. Det er alltid tøft å komme hit.

– I første omgang var det ganske vanskelig for oss, men vi klarte å holde dem unna, og vi visste at dersom vi kjempet videre ville vi få en god sjanse til å score selv. Den kom i andre omgang, og jo lenger ut i kampen vi kom, jo enklere ble det for oss å bryte dem ned.

Fantastiske Salah

Bare Ian Rush har scoret flere mål for Liverpool mot Watford enn Mohamed Salah. Scoringen til egypteren i dag var hans sjette på tre kamper mot The Hornets. Det var også Salahs niende scoring i alle turneringer denne sesongen.

– Han er en verdensklasse-spiller, og han viser det hver eneste uke. Han har vist at han kan tilpasse seg ulike roller, ved å score de målene han har gjort så langt denne sesongen. Ingenting er vanskelig for ham, sier Alexander-Arnold om lagkameraten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]