Vi fulgte pressekonferansenAlle utenom Oxlade-Chamberlain er tilgjengelig mot Fulham

Jürgen Klopp har alternativer i søndagens kamp.

Liverpool tar imot Fulham på Anfield søndag kl. 13.00. I dag holdt Jürgen Klopp sin pressekonferanse på Melwood.

Du kan se pressekonferansen i videovinduet over, eller lese hva manageren sa i denne saken.

Skadesituasjonen

Joe Gomez og Jordan Henderson er tatt ut på landslaget, selv om de har slitt med skader.

– Det er annerledes med Henderson og Gomez. Dersom det er noe å snakke om, så vil jeg snakke med Gareth Southgate først. Vi savner alltid Henderson når han er utilgjengelig. Jeg ville likt å kunne si at han ville ha endret hele kampen mot Røde Stjerne, men det var en merkelig kamp. Arsenal før det var absolutt godkjent.

– For første gang er hele midtbanen, med unntak av Ox, tilgjengelig. Det betyr at vi må ta avgjørelser. Det handler om hvem som er i best form og ser best ut.

Om Van Dijk

Virgil van Dijk har blitt omtalt som ligaens beste stopper.

– Jeg er ikke en som liker å gjøre sammenligninger. Jeg er veldig, veldig fornøyd med Virgil. Tirsdag var ikke den samme kampen som lørdag, og alle slet. Jeg liker bare å ikke å snakke positivt om en god kamp i fem dager.

Tapet mot Røde Stjerne

– Det handler om å komme med en reaksjon etter tirsdag, men søndag er i en annen turnering. Røde Stjerne er ikke som, med all respekt, Maribor i fjor. De hadde tre spillere tilbake, og så hadde de en slik atmosfære. Det var helt annerledes enn da vi møtte dem på søndag.

Om han tenker på målforskjell

Sky Sports sin utsendte hinter om at Liverpool bør kunne slå Fulham med store siffer, og tenke på målforskjell. Det ler Klopp av.

– Jeg ville vært en idiot, og mange mener jeg er en idiot, dersom jeg hadde snakket om målforskjell før denne kampen. Det er en merkelig tid for Fulham. Fotballen de spiller er bra, og de ga City problemer i Carabao Cup.

– Kampen spilles kl. 13.00 på søndag, så folk som skal på kamp må legge seg tidlig på lørdag. Dersom noen forventer en enkel kamp så bør de bli hjemme. Kanskje vi ønsker å komme med en reaksjon etter Røde Stjerne-tapet. Det ville gitt mening, men også vært den riktige reaksjonen.

Lagmøtet etter Røde Stjerne-tapet

– Det var et møte. Sesongen så langt har vært en suksess når det kommer til poeng, men det føles ikke slik. I de siste kampene har vi blitt sammenlignet med angrepsspillet forrige sesong, samtidig som City og Chelsea spiller bra.

– Det virker som at folk mener denne sesongen kun vil være vellykket dersom vi vinner serien. Vi vil prøve å vinne alt, men vi må bygge videre fra situasjonen vi er i, og bli bedre og få mer selvtillit. På tirsdag fikk vi et stort tilbakeslag som vi ikke regnet med, og vi må reagere på riktig måte.

– De eneste vurderingene av hvordan vi spiller som betyr noe er mine. Jeg venter en dag på å komme med tilbakemelding fordi jeg kanskje har vært sint, og så har vi et lagmøte.

– Må beklage at vi ikke vinner den på samme måte som City

– Vi har 27 poeng og har sluppet inn fire mål. Det har vært mye bra, men vi har rom for forbedring. Vi vinner en kamp og må beklage for at vi ikke har vunnet den på samme måte som City. 

– Vi har spilt en dårlig kamp, og det ignorerer vi ikke. Vi ønsker ikke å tape, og du ønsker alltid å slå tilbake etter et tap. Det er åpenbart. Dersom vi hadde hatt disse resultatene for to år siden hadde folk sagt det var flott, men nå sammenligner vi bare med forrige sesong.

Del

Jurgen Klopp

10.12.2017 19:15

Reaksjoner etter kampen

10.12.2017 14:43

Klopp forklarer laguttaket

08.12.2017 10:32

Møter pressen kl. 12.15

Pressekonferanse

08.12.2017 10:32

Møter pressen kl. 12.15

24.11.2017 08:18

Pressekonferanser like etter hverandre

20.11.2017 09:45

Trening og pressekonferanse i kveld

Liverpool skal trene på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i kveld etter at Jürgen Klopp og en spiller har møtt pressen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+