PSG får lov til å spille med fulle tribuner mot Liverpool

Disiplinærsaken mot Paris-klubben blir utsatt til etter Liverpool-kampen.

19. nov 2018 kl 13.24 Einar Kvande

Paris Saint-Germain kan fortsatt bli straffet for tilskuerbråket i forbindelse med deres kamp mot Røde Stjerne tidligere i høst, men det vil ikke skje før kampen mot Liverpool 28. november.

Opprinnelig skulle UEFA sin disiplinærkomité møtes 22. november for å avgjøre saken, men L'Equipe melder nå at møtet i disiplinærkomiteen er blitt utsatt. Dermed slipper Paris-klubben å spille med redusert tilskuerkapasitet når Liverpool kommer på besøk.

Det er flere stygge scener i forbindelse med PSG sin kamp mot Røde Stjerne den 3. oktober som er under etterforskning, der omtrent 250 PSG-fans iført finlandshetter kastet røykbomber og andre prosjektiler mot politiet.

UEFA konkluderte med at det var for kort tid fra møtet i disiplinærkomiteen til å gjennomføre en straff mot PSG i forbindelse med kampen mot Liverpool bare seks dager senere. Derfor vil en eventuell straff, og spill for tomme tribuner/redusert kapasitet, først være aktuell i forbindelse med PSG sin første hjemmekamp i Champions League/Europa League etter nyttår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]