Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

20. nov 2018 kl 00.10 Arve Vassbotten

Sist sesong spilte Dominic Solanke 27 kamper, og var også med i 18-mannstroppen til Champions League-finalen i Kiev.

Denne sesongen har han ikke spilt et eneste minutt, og har kun vært på benken mot Chelsea i ligacupen i september. Likevel er han ikke frustrert av mangelen på spilletid.

– Jürgen er en stor manager, og han vet hva han gjør, spesielt når det kommer til å la spillere få sitt gjennombrudd, sier sier Solanke til Daily Mail.

Mye støtte og råd

– Man kan se hva han har gjort med Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez, og hvor langt de har kommet. De har vært to viktige spillere denne sesongen. Jeg har kjent dem noen år nå, så jeg har sett deres gjennombrudd og han har definitivt hjulpet dem.

– Alle i laget er gode til å gi støtte og råd. Alle har hjulpet meg. Fra jeg kom til Liverpool, ønsket alle meg velkommen og jeg fant meg raskt til rette, sier han.

Solanke scoret begge målene da England U21 vant 2-1 mot Italia på torsdag, og tirsdag er det ny kamp mot Danmark. Liverpool fikk mange henvendelser om unggutten i forrige overgangsvindu, og det vil garantert bli nye spekulasjoner rundt 21-åringen i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]