VISTE SCORINGSFORM:  Dominic Solanke viste mot Italia at han fortsatt vet hvordan han skal få ballen i nettet.

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

Sist sesong spilte Dominic Solanke 27 kamper, og var også med i 18-mannstroppen til Champions League-finalen i Kiev.

Denne sesongen har han ikke spilt et eneste minutt, og har kun vært på benken mot Chelsea i ligacupen i september. Likevel er han ikke frustrert av mangelen på spilletid. 

– Jürgen er en stor manager, og han vet hva han gjør, spesielt når det kommer til å la spillere få sitt gjennombrudd, sier sier Solanke til Daily Mail

Mye støtte og råd

– Man kan se hva han har gjort med Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez, og hvor langt de har kommet. De har vært to viktige spillere denne sesongen. Jeg har kjent dem noen år nå, så jeg har sett deres gjennombrudd og han har definitivt hjulpet dem.

– Alle i laget er gode til å gi støtte og råd. Alle har hjulpet meg. Fra jeg kom til Liverpool, ønsket alle meg velkommen og jeg fant meg raskt til rette, sier han. 

Solanke scoret begge målene da England U21 vant 2-1 mot Italia på torsdag, og tirsdag er det ny kamp mot Danmark. Liverpool fikk mange henvendelser om unggutten i forrige overgangsvindu, og det vil garantert bli nye spekulasjoner rundt 21-åringen i januar.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+