Tar hensyn til at Henderson har hatt en hamstringskade

Liverpool-kapteinen er ikke i England-troppen som møter Kroatia i Nations League i dag.

18. nov 2018 kl 14.23 Einar Kvande

BBC melder at grunnen til at Jordan Henderson ikke engang er på benken mot Kroatia er at Englands medisinske team er lettere bekymret for hamstringskaden han har slitt med den siste tiden. Hendo var nylig tilbake i spill for Liverpool etter å ha stått over fire kamper.

Henderson ble byttet ut etter å ha spilt første omgang mot Huddersfield den 20. oktober, da han fikk kjenning med hamstringskaden. Han gikk glipp av begge kampene mot Røde Stjerne, og kampene mot Cardiff og Arsenal, men ble meldt skadefri til kampen mot Fulham den 11. november. Der kom han inn som innbytter for Georginio Wijnaldum etter 70 minutter.

Joe Gomez starter kampen mot kroatene, som den eneste Liverpool-spilleren. Trent Alexander-Arnold er å finne på innbytterbenken.

Unik kamp

Foran denne kampen kan begge lagene nå en semifinale ved å vinne, og begge kan også rykke ned ved å tape, så dette er en ganske unik kamp.

Dersom England vinner, vinner de gruppen og går til semifinale, mens Kroatia rykker ned.

Dersom Kroatia vinner, vinner de gruppen og går til semifinale, mens England rykker ned.

Dersom kampen ender uten scoringer vil England bli nummer to i gruppen på målforskjell, mens Kroatia rykker ned. Spania går til semifinale.

Dersom kampen ender uavgjort, men at det scores mål, så vil Kroatia bli nummer to i gruppen på bortemål, mens England rykker ned. Spania går til semifinale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]