– Vi burde vært mer hensynsløse

Målscoreren mener man burde ha unyttet flere av sjansene mot Arsenal.

3. nov 2018 kl 22.03 Johannes Steen

James Milner sendte Liverpool i ledelsen på Emirates etter en drøy times spill, men Arsenals Alexandre Lacazette ble en festbrems da han utliknet i det 82. minutt.

– Vi er egentlig veldig skuffet, noe jeg antar er en bra ting med tanke på at vi spilte borte mot Arsenal, sier kveldens kaptein til klubbens offisielle nettside etter kampen.

– Å få 1-0 i andre omgang, og ikke stå det helt ut er skuffende. Med alle sjansene vi skapte burde vi ha scoret et par flere mål.

– Det er godt å se at vi skaper disse sjansene, men vi burde ha vært litt mer hensynsløse og kanskje ikke satt så mye press på oss selv om å ikke slippe inn mål.

Bedre borte mot topplagene

I ligaen denne sesongen har Liverpool nå vunnet borte mot Tottenham og spilt uavgjort borte mot Chelsea og Arsenal. Til sammenlikning fikk Liverpool bare med ett poeng fra tilsvarende oppgjør forrige sesong.

– Dette uavgjortresultatet er forskjellig fra for eksempel mot Chelsea. Det er oppturer og nedturer og ting vi kan lære fra, sier Milner.

– Men du kan se at vi har fremgang som lag, og vi forsvarer oss godt sammen. Det er en læringskurve for oss å stå disse kampene helt ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]