– Vi får se hva som skjer med Solanke

Kan være på vei til skotsk fotball.

23. nov 2018 kl 19.23 Johannes Steen

Dominic Solanke spilte 27 kamper forrige sesong, men har ennå ikke figurert for Liverpools førstelag i denne. Han gjorde imidlertid sakene sine bra i landslagspausen, der han scoret fire mål på en uke for England U21.

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om 21-åringens fremtid.

– Vi får se. Ingen bør bekymre seg for fremtiden til engelsk fotball. Dette er muligens det beste U21-laget noen sinne, når du tenker på hvem som kan komme til å spille på førstelaget. Som Trent, Chilwell, Loftus-Cheek, Rashford. Han er spissen på det laget, så det er veldig bra.

– Det er en litt vanskelig situasjon her, men om Dom (Solanke) fortsetter som han har gjort så langt, vil det gå fint.

Lånes ut til Gerrards klubb?

Senere samme dag hevder Talksport at Solanke nå ligger an til å gå på lån til Steven Gerrards Rangers på lån ut sesongen. Han ble sterkt linket til den skotske klubben også i sommer, men en overgang skjedde aldri.

Jürgen Klopp holdt på sin side kortene tett til brystet angående den unge spissens fremtid i klubben.

– Det er ingenting å si om hverken kortsiktige eller langsiktige ting. Han er vår spiller. Er det opp til meg vil fortsette slik.

– Vi får se hva som skjer. Vi snakker om dette med spillerne først. Vi ønsker å hjelpe Dom og han kan hjelpe oss. Det er målet.

Ifølge Talksport skal også Crystal Palace være interessert i å låne Solanke, men det skal være Rangers som ligger i førersetet til januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]