– Vi har kanskje ikke vært like moro å se på denne sesongen

Andy Robertson mener laget mangler flyten som gjør at de vinner med fire-fem mål.

7. nov 2018 kl 23.54 Arild Skjæveland

Liverpools offensive spill har fått en del kritikk denne sesongen, selv om poengfangsten har vært god. Andy Robertson mener laget mangler flyten der målene renner inn.

– Jeg tror dette er en av de periodene du bare må komme gjennom, sier Robertson i et intervju med The Guardian.

– Forrige sesong var folk vant til å se oss score fire-fem mål. Det er ikke mulig i alle kamper, og noen ganger har vi «vunnet stygt» i Premier League denne sesongen.

– Kanskje har vi ikke vært like moro å se på, men vi har vært effektive. Det er mulig vi mangler litt av den flyten som gjør at vi vinner 4-0 eller 5-0, men dersom Klopp mener det, så må vi prøve å komme tilbake dit, sier han.

–Vi må gå sammen som lag, og få til det manageren ønsker. Få tilbake den flyten og vinne kampene mer komfortabelt.

Fortsatt optimist

Robertson har blitt intervjuet i etterkant av tapet mot Røde Stjerne. Han forteller at Jürgen Klopp ikke er en manager som kommer inn etter kamper og skjeller ut laget.

– Du glemmer ikke slike resultater så raskt. Uansett om vi vinner eller taper, så snakker alltid manageren mer dagen etter, når han har fått det ut av hodet. Det er da han får det beste ut av oss.

Robertson mener laget fortsatt har gode sjanser til avansement i Champions League, til tross for tirsdagens tap.

– Det er en tett gruppe, og det vil gå helt til siste kamp. Vi har fortsatt tro på at vi kommer til å gå videre, men nå må vi vise det. Vi mener at vi kan vinne hver eneste kamp, og slik har det alltid vært.

– Forrige sesong var vi veldig bra på bortebane i Champions League, men i år har det vært tøffere. Vi har også det beste laget igjen på bortebane, og må prestere mye bedre enn det vi har gjort så langt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]