TV 2:– Vi synes det er kjipt at vi har disse begrensningene

TV 2 kan ikke sende Liverpools kamper mot Watford og Burnley direkte.

12. nov 2018 kl 10.26 Arild Skjæveland

Så langt denne sesongen har samtlige Liverpool-kamper vært TV-sendt – men første kamp etter landslagspausen får vi ikke på norske TV-skjermer.

Grunnen til det er at Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00 – og på akkurat det tidspunktet kan ikke TV 2 sende mer enn én kamp. Denne gang falt valget på Manchester United - Crystal Palace.

– Liverpool- og Manchester United-kundene våre er veldig mange, og det er ganske jevnt i antall. Vi viser United - Palace fordi vi valgte Liverpool sist det var en slik situasjon, mot Southampton. Vi har kun anledning til å vise én kamp lørdag kl. 16.00, sier Remi André Taule i TV 2 til liverpool.no.

Tidligere har kanalen sendt flere kamper samtidig, senest 1. september da Burnley - Manchester United ble vist samtidig som Watford - Tottenham – men forskjellen var at det var søndagskamp, og en litt annerledes situasjon.

– Det var en kamp som ble flyttet, og en situasjon som gjorde at vi fikk unntak av regelen. Vi hadde allerede annonsert at vi skulle sende en kamp som ble flyttet, og fikk da gjøre et unntak. I utgangspunktet kan vi kun vise én kamp.

Viser heller ikke Burnley-kampen

Tirsdag 4. og onsdag 5. desember er det midtukerunde i Premier League. Da spiller Liverpool borte mot Burnley, i en kamp som heller ikke blir vist på TV.

Grunnen til det er at Manchester United - Arsenal er satt opp som TV-kamp i England.

– Når den kampen settes opp som TV-kamp får vi heller ikke vist Liverpool, sier Taule.

Liverpool på Boxing Day

Neste gang Liverpool og Manchester United er satt opp samtidig er på Boxing Day. Da kommer Liverpool til å bli vist – og TV 2 jobber med å få i stand en avtale for den litt spesielle høytidsdagen.

– Vi jobber med å få en løsning på Boxing Day, og vi ønsker å gjøre litt ekstra den dagen, men der kommer vi i hvert fall til å vise Liverpool - Newcastle.

Lørdag 19. januar er igjen de to storklubbene satt opp med 16.00-kamp på lørdag. Liverpool tar imot Palace, mens Manchester United tar imot Brighton.

– 19. januar må vi igjen velge, og der er ingen avgjørelse tatt enda. Vi må holde oss til de begrensningene som er. Det er ikke bra, men det er sånn det er.

– Vi synes det er kjipt at vi har disse begrensningene, men må forholde oss til det på best mulig måte, sier Taule.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]