Sendes på Viaplay kl 16.00:Viktig kamp også for juniorlaget

Liverpool U19 gjør det skarpt i UEFA Youth League.

28. nov 2018 kl 13.48 Torbjørn Flatin

Liverpool U19 har i UEFA Youth League vunnet hjemme og borte mot Røde Stjerne, satt Paris Saint-Germain på plass med 5-2 og i tillegg spilt 1-1 borte mot Napoli etter en bisarr situasjon der italienerne utlignet dypt på overtid mens to baller var på banen.

Det gjør at mannskapet til Barry Lawters allerede er kvalifisert til cupspillet, men minst uavgjort mot PSG i ettermiddag vil sørge for at de røde vinner gruppe C. Kampen spilles kl 16.00 og sendes direkte på Viaplay.

Curtis Jones skadet

I hovedsak består laget til Liverpool i UEFA Youth League spillere fra klubbens gode U18 mannskap.

Det inkluderer tsjekkiske Vitezslav Jaros i mål og navnebrødrene Neco og Rhys Williams. Lokale Adam Lewis på venstrebacken er blitt flyttet opp på Melwood.

På midtbanen har skotske Tom Clayton vist at han både kan score og assistere med sitt gode høyreben, og lengst fremme scorer radarparet Paul Glatzel og Bobby Duncan.

Disse blir forsterket av spillere som Curtis Jones, Rafael Camacho og Bobby Adekanye. Jones og Camacho holder fortsatt aldersgrensen, som er at man er født etter 1.januar 2000 i UEFA Youth League, mens Adekanye går på kvoten om at man kan registrere ytterligere fem spillere født etter 1.januar 1999 så lenge de har vært to år i klubben.

Curtis Jones er forresten usikker til dagens kamp med en hamstringsskade.

Godt underlag

- Vi vant 5-2 mot PSG i september og vi var veldig gode da, fastslår trener Barry Lewtas før dagens kamp.

- Vi må imidlertid opp mot samme nivå igjen siden PSG er et bra lag.

- Banen her i Paris er som et vegg til vegg teppe og vi gleder oss til kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]